MUSE

Share this :

MUSE er en spennende kolleksjon høykvalitetsfliser fra italienske Unicom Starker. MUSE er ny kolleksjon fliser som kombinerer det essensielle og sofistikerte ved den kjente italienske marmoren, med de tekniske egenskapene til en moderne flis.  MUSE kommer i tre forskjellige marmortyper: Carrara, Calacatta, Marfil og i to overflater, satin som er en myk og naturlig overflate og en blank polert overflate.

Kolleksjonen kommer i 5 str; 80×80, 60×60, 30×60, 15×60 og 7,4×30. Og man kan velge mellom 3 forskjellige mønster; basketweave, mosaikk og hexagon.

Marmortyper:
Carrara er den mest berømte marmor typen, som brukes til de mest kjente bygninger og skulpturer rundt om i verden. En elegant hvit farge med mørke årer som gir det en dramatisk og streng skjønnhet.

Calacatta er preget av dype og naturlige, rafinerte og harmoniske fargevariasjoner. Grå og brune fargetoner blir verdsatt gjennom sofistikerte amber nyanser.

Marfil er en marmor med en varm og jevn farge, preget av lyse årer. Dens delikate og raffinerte utseende gjør den perfekt for moderne og minimalistiske prosjekter.