Made a mano håndlagede fliser i lavastein og terra cotta

Made A Mano

Share this :

Made A Mano ble grunnlagt i 2001 på Sicilia og er satt sammen av det engelske ordet made og det italienske a mano som betyr håndlaget. Made A Mano produserer high end keramikk som fliser, benkeplater, vasker, badekar, og et utvalg av andre elementer som kombinerer tradisjonell håndverk med moderne produksjonsteknikker. Designeren, NanaKi Bonfils finner inspirasjon fra mange verdenshjørner og blander disse påvirkningene med skandinavisk stil og farger.

Den mest eksklusive Made A Mano serien er laget av lava stein fra Etna og Vesuvio. Den rå og ekstremt spenstige lava steinen blir forvandlet til langvarig skjønnhet via denne serien. I 2013 utviklet selskapet en ny produksjonsteknikk hvor de har muligheten til å kutte lava stein i fantastiske former og fasonger og med ny forbedret silke print metode gjør det det mulig å lage mer skarpere print og mer raffinert mønster.

Alle produktene er utelukkende håndlaget; fra å skjære ut flisene til frihånds tegning av dekorasjonene og printing metodene. Så enten om du vil ha produktet ditt i lavastein eller terra cotta og velger mønsteret enten historisk eller moderne, vil alt være håndlaget.. Og det gjør Made A Mano til en unik produsent og leverandør innen flise og interiør verdenen.