ICONS Furniture

Share this :

ICONS Furniture‘s filosofi er å understreke det unike ved materialet de bruker på å lage sine møbler – design og originalitet kombinert med italiensk håndverk. ICONS karakteriserer seg selv ved å bruke ulike elementer, analysere deres egenskaper og velge nøye prosjekter som forbedrer disse karakteristiske trekk, for så å forvandle produktene deres til eksklusive kreasjoner. Hvert produkt har sin egen historie, og følger sin egen vei. Hver modell blir en prøvestein, et ekte ikon.

I sin første kolleksjon, velger de å bruke et helt spesielt materiale, full av historie: gammel eik fra Venezia. Eiken er blitt brukt som fortøynings stolper i den venetianske elven, såkalt “briccole”. De er selve symbolet på Venezia sitt landskap og kjennetegnene på stolpene er tydelige; perfekte formede runde hull spist etter lang tid av bløtdyr. Og takket være sin vannbaserte posisjon varer de i ca. 15-20 år. ICONS resirkulerer og transformerer dem slik at matrialet kan brukes og fortsatt bevare sin betydning og sin historie.

ICONS Furniture er opptatte av å skape miljøvennlige produkter og bruken av tre som en viktig ressurs for fremtiden men også verdien av å bruke unike matrialer med egen historie.

Kom innom oss å se på noen av produktene vi har utstilt på Bella Studio.