DIGITALART

Share this :

Digitalart fra Ceramica Sant’Agostino er en kolleksjon som får flisene for første gang til å se ut som de er tekstil. Digitalart har laget en innovativ tredimensjonal keramisk tekstur som får oss til å bli “lurt” av overflaten og som gjør at man vil tro gulvet eller veggen er i stoff.

Digitalart kombinerer det estetiske fra mote- og den grafiske verdenen ved å blande teksturen av linjer, farger og dekor på flisene slik at det ser ut som tekstil. Nyanser av solide farger eller et mykt lys får flisene en spesiell visuell effekt som gjør det hele livfullt og fangende enten man velger å legge dem på gulv eller vegg i stuer, kjøkken, bad, hoteller, restauranter eller kontorer.

Uansett hvordan du legger de mønstrete Digitalart flisene vil linjene treffe hverandre og på den måten har det ikke noe å si hvilken vei du legger flisene. Det innovative digitaltrykket fra Ceramica Sant’Agostino har forbedret kantene på flisene slik at det kan legges med minimale fuger og visuellt gir det sømløse overflater.

Digitalart ble tildelt prestisjetunge “Keramikk Design Award” på Cersaie i 2015 og ble belønnet for å være i stand til å “bokstavelig gjenoppfinne keramisk matriale; forvandle todimensjonal struktur til tredimesjonalt, med iøyenfallende og funksjonelle resultater.”